Pagina's

zaterdag 18 januari 2014

Acrylblok techniek

Deze achtergrond heb ik gemaakt met de acrylblok techniek. Beinkt je acrylblok met distressinkt en spray er een klein beetje water op en druk het af op een kaart. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: Seedless Preserves, Ripe Persimmon en Picked Raspberry. Vervolgens heb ik er de stempel "Florodora Girl" CI-148 van Crafty Individuals op afgedrukt met Stazon Jet Black. Aan de zijkanten heb ik met Ripe Persimmon en met Picked Raspberry een paar damasks afgedrukt en vervolgens met Versamark dezelfde damasks daaroverheen afgedrukt. Toen heb ik er clear embossingpoeder op gestrooid en verhit met de heat tool. Ik weet niet van welk merk de damasks zijn, ik heb ze gekocht op Marktplaats.
De zwarte kantrandjes zijn afwrijfplaatjes van de Action. Het rose kwastje komt van de Xenos. De randen zijn beinkt met al eerder genoemde distress inkten. Daarna is het gemat op een oranje kaart en dit geheel is geplakt op een lilapaarse metallic kaart. Aangezien het een verjaardagskaart was, moest er nog wel iets op van Gefeliciteerd. Dit is er met foamblokjes opgeplakt, zodat het iets hoger ligt. Deze kaart is van augustus 2013, ik begin al iets in te lopen op mijn blogachterstand.1 opmerking:

Paper Creations by Shirley zei

Gorgeous design, I LOVE the colour combination very much. The CI image looks beautiful with it. I also enjoy using the Acrylic Block technique often. Happy Sunday, Shirleyx