Pagina's

zondag 21 oktober 2012

Met welke kaart moet ik beginnen ??

Ik heb gekozen voor de laatste die ik gemaakt heb. Heel lang niet geblogd maar ja, wel kaarten gemaakt. Soms alleen een tag gemaakt en niet eens gefotografeerd. Erg he. Hoop dat ik me nu weer een beetje kan bezighouden met het bloggen en ook met de tags van Tim Holtz, augustus en september heb ik niet eens ingestuurd, erger nog ik moet ze alledrie nog maken ....ook die van oktober nog. Laat ik daar dan deze week maar mee beginnen. 
Maar eerst even over dit kaartje. Het is een kaartje voor Laura, een hele lieve dochter van mijn vriendin en ze is vandaag 16 geworden. Ze heeft zichzelf leren pianospelen, geweldig he. Met een aantal kleuren distress inkt heb ik een achtergrondje gemaakt en daarop gestempeld met stempels van bladeren van Creamotion en Katzelkraft ( Automne Pluie). De tekststempel is van Marianne Design ( Eline's Words). De kleine blaadjes zijn nog van de Xenos en die heb ik vastgeplakt met glue dots van de Action, ideaal want met andere lijm is het een ellende om ze op te plakken, zelfs met Power Pritt lukt het niet zo goed als met deze dingen.
De kleuren distressinkt die ik gebruikt heb zijn o.a. Scattered Straw;  Wild Honey; Spiced Marmelade voor de achtergrond. Gestempeld met: Spiced Marmelade; Vintage Photo; Aged Mahogany en Tea Dye. De tekststempel is gestempeld met Archival Ink kleur Coffee. De gestempelde kaart gemat op een zwarte kaart en deze op een goudgele kaart. De snijmal is van Boekenvoordeel. Ik vind het wel een mooie herfstkaart geworden. 

De volgende kaart heb ik gemaakt voor een collega die onlangs 50 is geworden, hoewel ze er nog veel jonger uitziet. Maar dat maakt ook niet uit, je bent zo jong als je je voelt. Daarom ook geen Sarahkaart. Het achtergrondpapier is van de Action, de snijmal van de vogel en de kooi is de Caged Bird Bigz Die van Tim Holz Alterations. De Prima E-line bloemen heb ik zelf gekleurd met Cosmic Shimmer Teal  Wash.Verder uit versierd met knoopjes en glittersteentje en witte veertjes. Onderaan zit nog een vilten kantje geplakt. Het vogeltje is met distress inkt gekleurd en de glitters zijn van de Action volgens mij. Ik heb nog een 4-tal kaarten gemaakt maar die laat ik binnenkort dan zien, anders wordt het zo'n lange blogpost.


4 opmerkingen:

Gerrina zei

Mooie kaarten! Vooral die met de herfstkleuren vind ik heel mooi! Leuk die kleine blaadjes erbij (heb ik ook nog ergens liggen en zou ik 'ns moeten gebruiken); ze passen perfect! Groetjes, Gerrina

Anoniem zei

you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

Anoniem zei

I am really satisfied with this posting that you have given us. This is really a stupendous work done by you. Thank you and looking for more posts

Henriette zei

Hello Anoniem,
Thank you for your kind words.
Stupendous means kolossaal in the Dutch language. I will soon post again, so keep visiting and I love comments. You can also get intouch with me through Facebook or Networked blogs if you want to.
Henriette