Pagina's

vrijdag 20 juli 2012

Paspoppen

Hallo bloggers,
Het is al weer een tijdje geleden dat ik heb geblogd. Terwijl ik niet stilgezeten heb. De kaartjes hier zijn nog uit mei ..... Bovenstaand kaartje heb ik gemaakt voor mijn moeder, ze is coupeuse. De achtergrond van het kaartje is gemaakt met Cosmic Shimmer Candy Pink ( rose) en Golden Fish ( oranje).
Hiernaast heb ik de glans proberen te vangen in de foto. Dat is nog best lastig, Het licht moet er goed op vallen. De achtergrond is gestempeld met de achtergrondstempel van de stempelset Papillon CMS 106 van Stampers Anonymous met Distress Ink Ripe Persimmon.
De paspop is van de set Seamless Experience. Het naaldenboekje         ( Needle Book) komt van de set Haberdashery. Gestempeld met Archival Black en gesponst met DI Antique Linen.
Het klosje en de knoop zijn gestanst met de Alterations Bigz Die Sewing Room. Het klosje oud gemaakt met DI Antique Linen en Vintage Photo. Rose borduurzijde eromheen taaaadaaaa. De knoop is rose gemaakt met DI Worn Lipstick en met een glanslaag van Glossy Accents.
De rand van de kaart is met DI Ripe Persimmon en Black Soot aangezet om een mooi kader te maken en het geheel is op een oranje kaart gemat.
Deze kaart is op dezelfde manier gemaakt, maar de achtergrond is iets anders.
Hier heb ik ook nog Cosmic Shimmer Teal ( lichtblauw) gebruikt. De stempel Paris, New York, London komt ook van CMS 106.
Nog een paar details:
 2 opmerkingen:

Je@net zei

Super leuke kaartjes, Henriette! Het kaartje voor je moeder zal haaar zeker erg aangesproken hebben! Heel mooi gedaan.

Gery zei

Het aller- allerleukste van deze kaart vindik, dat je hem zo passend voor de juiste vrouw hebt gemaakt!!
Altijd leuk om te weten waar de belangstelling, van iemand waarvoor je de kaart maakt, te kennen.
Nou en van je eigen moeder weet je dat natuurlijk.
Het is een mooie kaart geworden en het maakt niets uit wanneer hij gemaakt is.
Groetjes Gery