Pagina's

vrijdag 11 mei 2012

Een Greenstick ....

Afgelopen woensdag had ik een leuke knutselmiddag voor ogen, maar helaas ... mijn lieve dochter was gevallen met schoolgym. Het gevolg: een gezwollen en vooral pijnlijke voet waar ze niet op kon staan.
Naar huisarts, naar ziekenhuis voor foto's, toen naar chirurg die vertelde dat het een greenstick was, een scheurtje in het middenvoetsbeentje. Ze moet 3 weken een soort sandaal met een harde zool dragen en daarna op controle komen. Gelukkig geen gips maar de avondvierdaagse lopen mag helaas niet.
Vandaag is ze weer naar school gegaan en ik verwacht dat ze het schoentje niet echt lang wil dragen.

Terug naar het knutselen. De achtergrond is gemaakt met blauwe en paarse ecoline. Alle stempels zijn van Stampers Anonymous Tim Holtz. De achtergrondstempel is afgedrukt met Distress Inkt Blue China, de andere stempels met Faded Jeans en Dusty Concord.




Het leuke doorzichtige craquelé effect heb ik gemaakt met Crackle Paint Clear Rock Candy. Bij de pennen ben ik na het drogen met Dusty Concord gaan sponzen zodat de barstjes beter zichtbaar worden.
Ook de randen van de kaart zijn aangezet met Dusty Concord om schaduw en een kader te scheppen.


Het hart heb ik met Glossy Accents opgevuld.
Op Koninginnedag heb ik trouwens nog 5 prachtige muziekboeken ( dat vind ik zo mooi als achtergrond voor de kaarten)  op de kop getikt voor maar € 1,00. Dat was ook het enige maar dat geeft niets, meestal is er genoeg moois aan stempels e.d. op internet waar ik m'n geld aan kan uitgeven.



Gekregen ATC's Tim Holtz Swap
Op het Scrappers Anonymous Forum was een ATC Swap met als thema Tim Holtz. Het was de eerste keer dat ik meedeed. Hierboven zie je de ATC's die ik van een aantal andere deelnemers heb ontvangen. Heel verschillend allemaal. In m'n vorige bericht kun je de ATC's vinden die ik zelf had gemaakt.

Tot slot nog een felicitatiekaartje voor een collega. Het achtergrondpapier komt uit een blokje wat ik ergens op de kop heb getikt....20x20 cm met subtiele glitter, daar hou ik wel van. Tot de volgende blog.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Jeetje, jij bent flink bezig geweest, zeg. Erg leuk allemaal!

Scraplijn zei

Mooie kaartjes heb je gemaakt en bedankt voor de leuke reactie bij Sarah's werkjes!

Jenny zei

Mooi die blauwe kaart.
Prachtige stempels en kleuren.

Beterschap voor je dochter.

Groetjes Jenny

Redanne zei

Your cards are really beautiful and I also love your ATC's. Thanks for visiting my blog. Anne x

bmartes zei

Prachtige kaartjes! De bovenste vind ik het mooist met dat diepe blauw. En dat was wel even schrikken voor je dochter. Gelukkig valt het toch nog mee. Beterschap met haar!
Liefs,
Arja

Linda zei

Wat een prachtkaart, die bovenste! Die kleuren vind ik helemaal geweldig! Het nieuws over je dochter is minder :(
Hopelijk is dat akelig schoentje niet lang nodig. Ik heb ook nog een tip voor je. Als je op google 'gratis bladmuziek' intikt kan je mooiste bladmuziek gewoon uitprinten. Ik gebruik de muziekbladen ook graag op m'n kaarten (dus niet erachter Lolll)