Pagina's

donderdag 23 februari 2012

Distressen, ontstressen ???

Ben de laatste tijd helemaal in de ban van de distress inkten. Ik had nog heel veel achtergrondjes liggen en daar moet toch een keer wat mee gebeuren, nietwaar. Het wachten is alleen op wat inspiratie, maar soms is het ook leuk om gewoon te beginnen en kijken waar je uitkomt.
 
De kleuren voor de achtergrond zijn waarschijnlijk ... DI Mustard Seed, Spiced Marmelade en Vintage Photo. De tekst en de mannen zijn gestempeld met Stazon Timber Brown, overige stempels met Spiced Marmelade. Gebruikte stempels: Stampers Anonymous Cling Curious Possibilty, Grunge Cirque en Clearstamp Lost and Found.
Randen met de Edge Distresser bewerkt en aangezet met Vintage Photo. Het effect met de vlekjes vind ik zo mooi van distress inkten. Dat geeft de 'distressed look' en dat zie je niet bij andere inkten.
 Nog een groene kaart om het af te leren. Gebruikte stempels:  Curious Possibility en Grunge Cirque van Tim Holtz. Gestempeld met Adirondack Oregano, Lettuce, Stazon Tmber Brown en Distress Aged Mahogony.

4 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Ow mooi, leuk om te zien wat je allemaal met inkt kan doen.

Anoniem zei

Ik vind je kaarten supermooi! Ben zelf ook weer met distress inkt aan het klooien geweest en jouw kaarten geven me weer nieuwe inspiratie !!

groetjes Joanie

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Gery zei

Geweldig mooi deze groene kaart met die donkerrode sprekende strepen!
Superkaart hoor!
Groetjes Gery