Pagina's

dinsdag 31 januari 2012

Schelpen en dagdromen

Op de laatste dag van januari nog even een post .... Door mijn hernia valt het zo ontzettend tegen om wat te maken. De atc's die hier staan heb ik in meerdere sessies gemaakt. Afgelopen vrijdag kreeg ik de uitslag van de MRI er zit inderdaad een hernia.... Omdat ik al een beetje verbetering voel had ik gedacht dat ie al weer aan het herstellen was, maar het was nog duidelijk te zien. M'n wereldje is heel klein geworden, maar door internet lijkt het gelukkig soms een beetje groter. Dan nu eerst maar een plaatje
Een ATC met een achtergrond van glimmermist, hopelijk te zien op deze foto. Gestempeld met stempels van Crafty Individuals. Afgemaakt met een lintje, pailletten, rocailles, kleine pareltjes en een transparant stervormig knoopje. Deze is voor m'n eigen collectie. Even een lijstje : Tattered Angels Lemongrass, Maya
mist Blue Raspberry en Cosmic Shimmer Teal Wash voor de achtergrond ( heel subtiel ). CI-272 stempels met Versa Fine Deep Lagoon en Adirondack Dye Ink Stream inkt.
 Deze 3 dagdromertjes zijn te ruil. Ze zijn gemaakt met CI-174, gemaskerd, ingekleurd met Derwent kleurpotloden, tekst daydream van ....opzoeken..., flourish en vlinder van Tim Holtz clear steamp. Deze vind ik zelf het leukste :
Ten slotte nog een kaart gemaakt voor mijn buurvrouw, van eind december. Was echt in no-time gemaakt. Achtergrondjes waren al klaar.

4 opmerkingen:

Margot zei

oei! ik voel met je mee, heb ook ooit een hernia gehad...... beterschap! je atc'tjes zijn mooi, vooral die daydream's spreken me erg aan!

Henriette zei

Bedankt Margot.

Henriette zei

Nav bericht dat iemand geen reactie kon plaatsen op m'n blog heb ik het een en ander geprobeerd, kon nl. zelf ook geen reactie achterlaten bij mezelf, maar nu moet het weer goed zijn.

bmartes zei

Prachtige ATC'tjes en wat een mooi kaartje! Ik vind het knap hoor dat je ondanks je zere rug toch nog zulke mooie dingen hebt gemaakt...
Sterkte met je rug!
Liefs,
Arja