Pagina's

zondag 23 februari 2014

Creaweekend Voorjaar 2014 en Zonnige Zondag

Gisteren met man en dochter naar Hardenberg geweest. Zij zijn naar de Kampeertotaal Beurs en naar een camping in de buurt geweest en ik ben naar de Creabeurs. Heb me prima vermaakt en heb alles wat op mijn lijstje stond ( en meer ) kunnen bemachtigen. Het was wel erg druk bij sommige stands.
Het kaartje met Love Wish Dream is gemaakt met stempels van Tim Holtz c.q. Stampers Anonymous, nl. Grunge Cirque en Curious Possibility. Ik heb gestempeld met de volgende kleuren Distress Inkt: Tumbled Glass, Broken China, Stormy Sky en Faded Jeans. Verder Mustard Seed, Dried Marigold en Spiced Marmelade en Ripe Persimmon. Rand met Tumbled Glass gesponsd en kaart gemat op een dubbele witte kaart.
De volgende kaart heeft een achtergrond van verschillende kleuren glimmermist. Helaas weet ik niet meer precies welke. Maar de kaart is wel leuk geworden. Verjaardagskaart voor een dromerige tiener.
De stempels zijn van Tim Holtz Stampers Anonymous French Market ( eiffeltoren) en Urban Grunge ( swirl) de tekst is van Marianne Design Eline's Words. De precieze inktkleur weet ik niet meer .... het is in elk geval donkerroze. Nou vandaag was een prachtige zonnige dag met temperaturen die normaal pas in april gemeten worden. We hebben een klein stukje gefietst en nog een stukje gewandeld. Helaas was de kinderboerderij nog gesloten, maar toch lekker genoten van het zonnetje. Dochter heeft komende week crocusvakantie, hopelijk blijft het mooie weer nog een tijdje aanhouden, dan kan ze lekker naar buiten.
4 opmerkingen:

Gerrina zei

Leuke kaarten! Vooral die eerste vind ik mooi met die kleuren bij elkaar! Fijn dat je lekker je gang kon gaan op de beurs... Ben benieuwd wat we hier weer met het nieuwe te zien krijgen... Groetjes, Gerrina

nit@ zei

klinkt als een geslaagde dag!

groetjes
anita

Gery zei

Hoi Henriette,
Ik liep eens even van onderafaan mijn bloglijst door en kwam ook jouw blog tegen en zag, dat het alweer een tijdje geleden was, dat je een creatieve uitspatting hebt laten zien!
Hoop, dat het goed met je gaat,
Lieve groeten Gery

Gery zei

Dankjewel voor je reactie. Ik wilde je beslist niet opporren hoor, vooral lekker je eigen ding blijven doen en leuk bezig zijn met je hobby is veel belangrijker dan bloggen.
Was een beetje bezorgd en vroeg me af of je ziek was of zo, want ook dan is het leuk om iets te horen van medebloggers.
Wens je een heel fijn weekend.
Groetjes Gery