Pagina's

zondag 3 maart 2013

Rood is de kleur van ....

...de liefde. Deze kaart heb ik meer als 3 maanden geleden gemaakt, voor mijn oom en tante die toen 50 jaar getrouwd waren. Het engeltje en de hartjes zijn gestanst uit karton. De hartjes heb ik rood gemaakt met Distressinkt Fired Brick en daarna met rode glitterlijm bewerkt. Het engeltje heb ik rood gesponst en dmv spritz en flick techniek met water gedistressed.


Het achtergrondpapier is van Marianne Design. De cijfers en de ringen zijn met goud geembossed. De cijfers zijn van een sheet van Inkadinkado. De ringen zijn van clearstempels van de Action. Het woord LOVE is van een sheet van Stampers Anonymous.
Verder vond ik deze kaart ook nog tussen de foto's. Nog iets ouder. Ook met rood. Maar heel anders.
De stempel is van Darkroom Door "Old Truck". Gestempeld met Archival Inkt Black en gesponst met Fired Brick. Hij was voor m'n zwager z'n verjaardag. En je raadt het al, die rijdt op de vrachtwagen. Om het vintage effect iets te versterken heb ik de randen beinkt met Distress Inkt Tea Dye. Gemat op zwart en op een roodbruine kaart.
 
Als laatste een boekenlegger, gemaakt met stempels van Art Journey. Ook weer met Fired Brick en met Shabby Shutters of Peeled Paint, dat weet ik niet meer. De boekenlegger is geplastificeerd. Nou dat was het wel weer voor vandaag, ik heb de griep en voel me belabberd. Dit is denk ik het enige wat vandaag uit m'n handen komt, heb nergens puf voor. Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties.

5 opmerkingen:

Margot zei

mooi! ik vind vooral de boekenlegger erg gaaf!

Gerrina zei

Beterschap! Jammer dat je geen puf hebt...schijnbaar moeten er nog meer mensen de griep krijgen... Leuke kaarten en boekenlegger! Een gaaf idee om de boekenlegger te plastificeren. Groetjes, Gerrina

Hilde Van Looy zei

Ik wens je veel beterschap, die griep is hardnekkig !
Hele gave werkjes. Die schoentjes vind ik zoooo mooi.
Liefs,
Hilde

nit@ zei

och wat vervelend! beterschap hoor!
Je hebt wel weer mooie dingen gemaakt. Ik vind vooral de boekenleggers erg mooi!!

groetjes
anita

Janny Jager 't Hooft zei

Je kaarten zijn heel mooi Henriette en je boekenlegger vind ik helemaal super,
Beterschap
Groetjes Janny