Pagina's

zondag 25 maart 2012

Een mooi begin van de lente

Steampunk: Inventor
Het is al bijna een maand geleden dat ik mijn laatste blog heb gepost. Hoog tijd om wat weer wat te laten zien. Ik heb een paar stempelkaarten en een paar scrapkaarten om te laten zien, sommige zijn al een poosje geleden, lees vorig jaar, gemaakt. Maar ik vind ze zodanig mooi dat ik ze hier nog wel wil showen... Misschien heb je ze dus al een keer voorbij zien komen op het SA-forum of het HJ.

De stempels op deze kaart zijn van Oxford Impressions van de sheet Steampunk. De achtergrond is gemaakt met Distress Inkt.
 Dit is ook een oudje. Maar nog nergens geshowed. De stempel is ook van Non Sequitur van de sheet Time and Space. Time is a healer, is wel van toepassing op mezelf, lol, met m'n hernia. Ben nu bijna 4 maanden thuis. Er zit wel vooruitgang in, maar het gaat langzaam. De neuroloog zei al dat ik geduld moest hebben.
 
Nog een kaartje van voordat ik ziek werd, stempels van Oxford Impressions sheet Steampunk en Congrats is van Art Journey. Plaatje van Graphic45 Steampunk Debutante, stukje kant van Marianne Design en bladzijde uit een oud Engels boek.

Ook dit plaatje komt van het Graphic45-blok. Het papier op de achtergrond komt uit een oude Franse technische enceclopedie, van de rommelmarkt, en heb ik met een groen inktblokje aangezet.

6 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. Leuk!

JU@NITA zei

Wat een aparte kaarten zeg,heel leuk.

Henriƫtte zei

Mooie kaartjes heb je gemaakt, vooral de onderste....
En lekker gestempeld, daar hou ik wel van!!

Henriette zei

Naamgenootje Henriƫtte ( ja eigelijk heb ik ook een trema, maar gebruik het haast nooit) Wendy en Juanita natuurlijk ook bedankt voor jullie complimenten.
Het onderste kaartje is ook een oudje van september 2011.

Rein zei

Leuke kaarten!

Rosie zei

These cards are just wonderful. love that Steampunk work. I am your newest follower.

Groetjes uit Duitsland