Pagina's

zondag 30 oktober 2011

Bijna Halloween ....

Dit prijkt er momenteel bij ons op de keukentafel




Het haakwerk heb ik zelf gemaakt en het spinnenweb is door de vader van een vriendinnetje van mijn dochter gemaakt ( bedankt Jos). Ben ook aan het stempelen geweest maar dat is nog niet af. Krijg het nog niet helemaal naar mijn zin. Verder heb ik nog een kaartje gemaakt voor een collega die een dochter heeft gekregen, inmiddels heeft ze hem ontvangen, dus hij kan er nu wel op.
Stempel is van Rachel Anne Miller genaamd Peek-a-Boo, gestempeld met Stazon Jet Black, ingekleurd met Derwent potloden. Vond hem zo eigenlijk wel schattig zonder allerlei extraatjes, dus ik heb hem maar zo gelaten. En nu .... ja de kerstkaarten moeten nog ....

zondag 9 oktober 2011

Vorige week leek het zomer, nu echt herfst



Vorige week in de laatste zonnestralen lekker buiten gezeten en begonnen met het uiltje. Dat was vrij snel klaar, leuk om te doen.
Het was vorige week nog echt genieten buiten, maar nu ....

 En het uiltje was woensdag ook al af hoor. Leuk he.

Vandaag bezig geweest met stempelen, stempel is van Crafty Individuals, ingekleurd met Derwent potloden en de randen gesponst met dye inkt Eggplant en distress Dusty Concord en Milled Lavender.
De ene is ingekleurd door mij, de andere door mijn dochtertje van 5.
Tot slot nog gestempeld op een achtergrond van glimmermist, ik geloof Red Velvet.


zondag 2 oktober 2011

Het begin is er

Vandaag is het er toch van gekomen, ik ben begonnen met bloggen. Mijn dochter speelt lekker achter in de tuin met haar buurtvriendinnen en ik heb de stoute schoenen aangetrokken.
Deze blog wil ik graag maken over mijn hobby: stempelen, maar ook over scrappen en haken en overige dingen die ik leuk vind. Misschien is dit nu wel die stok achter de deur om meer te stempelen...hahaha.